Mrt

Okulumuz bünyesinde bulunan mescide yeni kapı giydirme eklenmiştir. Ayrıca öğrencilerimizin de yardım ve katkıları ile mihrap tasarımı eklenmiş olup cemaat ile kılınacak olan namazlar için daha düzenli bir ortam oluşturulmuştur.

Mrt

Öğrencilerin geçmiş ile bağ kurup edebi yönden de gelişimlerini sağlamak için 40 şair 40 şiir etkinliği adı altında  öğrencilerimiz ile birlikte geniş çaplı pano hazırlanmıştır. Öğrencilerimizin öğrenmekte zorlandıkları temel dini kavramlardan seçilen 40 kavram etkinliği düzenlenmiştir. Bunun yanı sıra öğrencilerin etkinlıklere aktif katılımlarını artırmak ve çözüm odaklı düşünmeyi sağlayabilmeleri için münazara tekniği uygunlanmıştır.

Mrt

Okulumuzda öğretmen ve idarecilere yönelik  öğrencileri daha iyi tanıma ve onlara rehberlik edebilme adına anket,görüşme,gözlem,problem tarama listesi ve sosyogram üzerine sunum yapıldı.

Mrt

Okulumuzda öğrenim gören öğrencilerin motivasyonunu artırma, dikkat dağınıklığını önleme ve odaklanmayı sağlayabilmeleri için sınıf içi ve sınıf dışı etkinlikler, sınıf rehber öğretmenleri ve Beden Eğitimi öğretmeni Sidar TAYDEN tarafından gerçekleştirilmiştir.

Mrt

8. Sınıf Öğrencilerimize, sınıf rehber öğretmenleri Merve AKASLAN ÖNAL öncülüğünde  kariyer planlama ve gelecek yıl hangi okulları tercih edebilecekleri hususunda gerekli yönlendirme ve tanıtım yapıldı.

Ock

Okumulumuzda eğitim öğretim sürecini daha canlı ve eğlenceli tutup öğrencilerin motivasyonlarını, okula olan ilgi ve sürekliliğini sağlayabilmek adına idaremiz öncülüğünde kurum öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle birlikte sanatsal faaliyetler yapılmakta, spor etkinlikleri ve birçok alanda yarışma düzenlenmektedir.

Ock

Okulumuz İdaresi öncülüğünde eğitim öğretimin temel taşı olan öğretmenlerimizin saygı, sevgi, sabır , sebat , merhamet , azim gibi önemli kavramları içeren meslek etiğinin önemini arz eden sunum çalışması yapıldı.

Ock

Okul müdürümüz Bünyamin KALE öncülüğünde her kademede öğrenci başarısını ve gelişimini takip edebilme ve öğrencileri gerektiğinde yönlendirme hususunda her branştan öğretmenin de katılımı ile komisyon oluşturuldu.

Ock

Okulumuzu ziyaret eden misafirler ve velilerimiz için daha güzel vakit geçirebilmeleri adına eğitici ve kültürel içerikli süreli yayınlarımızın da olduğu veli kabul alanı oluşturuldu.

Ock

Veli , Öğrenci ve Öğretmenlerimiz eşliğinde yüce dinimizin muhtevasına, günün anlam ve önemine yönelik okul içi ve okul dışı etkinlikler düzenli olarak uygulanmaktadır.

Ara

Okulumuz Öğretmenlerine  meslek hayatları boyunca ihtiyaç duyacakları protokol ve resmi yazışma kurallarına yönelik bilgilendirme sunumu yapıldı.

Kas

Kurumumuzda öğrenim gören öğrencilerimizin yeteneklerini ortaya çıkarmak, kendilerini keşfetmelerini sağlamak için atölyemiz aktif olarak kullanılmakta ve öğretmenlerimizin rehberliğinde gerekli sanatsal ve akademik çalışmalar yapılmaktadır.

Kas

LGS hazırlıkları kapsamında 8.Sınıf öğrencilerimiz için periyodik olarak haftalık deneme sınavları yapılmakta olup bu sayede öğrencilerin akademik başarıları takip edilmektedir.

Kas

Kur'an-ı Kerim'in ana konuları ve muhtevasına yönelik okulumuz öğrencilerine Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz İsra YILMAZ tarafından Köy Camiinde bilgiler verilmiştir.

Kas

Öğrencilerimizin düzgün ve akıcı okuyabilme , okuduğunu anlayabilme ve araştırma yapabilmeleri için kitap sayımıza ilaveler yapılmış olup hergün saat 17.00' akadar hizmet almaları sağlanmaktadır.