Nis

Öğretmenlerimiz çocuk ve genç psikolojisi, ergenlik dönemi ve sorunları, ergenlerle etkili iletişim konulu bir kitap okuyarak hasbihal ettiler.

Nis

Öğretmen ve öğrencilerimiz okul bahçemize fidan diktiler. Etkinliğimize katılım gösteren başta okul müdürümüze, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

8.Sınıf öğrencilerine yönelik Seviye Tespit Sınavı (deneme) uygulandı; değerlendirme yapılarak sonuçları öğrenci ve velilere bildirildi.

Mrt

Öğretmenlerimiz tarafından İmam Hatip Okullarının vizyonu, misyonu, dünü, bugünü ve geleceği konularında farkındalık oluşturmak amacıyla İmam Hatip Okulları Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri kapsamında okul içi faaliyetler düzenlendi.

Mrt

Öğrencilerin yeteneklerini geliştirmek, onlara destek olmak için okulumuzda karikatür yarışmaları düzenlendi.

Mrt

Okul idaresi ve öğretmenlerimiz tarafından Eğitim sürecinde öğrencileri motive etmenin yolları konusu müzakere edildi.

Mrt

Okul kütüphanemiz ders saati bitiminden sonra 17.00'a kadar öğrencilerimizin kullanımına açıldı.  Aynı zamanda öğrencilerimize internet erişimi de sağlandı. Başarılar çocuklar :)

Haz

Okulumuzda öğrencilerin akademik gelişimlerini takip edebilmek ve eksik yanlarını görüp telafisini sağlayabilmek için düzenli olarak deneme  sınavları yapılmaktadır.

Haz

Okulumuz öğrencileri ile eğitimde yenilikçi öğrenme yaklaşımını geliştirebilmek için materyal çalışmaları yapıldı.

Haz

Okulumuz öğrencileri ile birlikte 40 hadis 40 ayet etkilinği gerçekleştirildi.

Haz

Okulumuz öğretmenlerine okul idaresinin de katılımı ile KTS kapsamında 21. yüzyılda öğretmenlik becerileri ve eğitimde yeni yaklaşımlara yönelik seminer düzenlendi.

Haz

Okulumuzda KTS kapsamında çeşitli materyaller kullanılarak merdiven ve koridorlarda edebiyat sokağı oluşturuldu.