Haz

Vatan ve mukaddesat uğrunda şehit olan eğitimcilerimiz yâd edildi.

Haz

Okulumuzda geleneksel oyun (körebe,beş taş) şenlikleri düzenlendi.

Haz

Öğrencilerimizin yorum ve muhakeme gücünü artırması amacıyla, meslek derslerinde MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan meslek dersleri çoktan seçmeli soruları öğrencilere test şeklinde verildi. Meslek Dersleri Soru Çözüm Saati uygulaması gerçekleştirildi.

Haz

Okulumuzda İslam Medeniyeti Koridoru oluşturuldu. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz 8.Sınıf öğrencilerini LGS'ye motive etmek amacıyla Malazgirt Şehit Arslan Kulaksız Fen Lisesi ve Malazgirt Alpaslan Kız AİHL FSB Proje Okulu'na gezi düzenledik. Başta geziyi düzenleyen okul idaremize ve misafirperverliklerinden dolayı  Malazgirt Şehit Arslan Kulaksız Fen Lisesi ve Malazgirt Alpaslan Kız AİHL FSB Proje Okulu idaresi ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

May

Ortaokul bünyesindeki öğrencilerimize ilçe geneli seviye tespit sınavı yapıldı.

May

Okul Müdürümüz Ali Furkan IŞIKSOLUĞU başkanlığında 8.sınıf öğrencilerimiz için yapılan Koçluk Sistemi değerlendirme toplantısı yapıldı. Deneme sınavı sonuçları ve öğrencilerin genel akademik durumu görüşüldü.

May

Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (s.a.v.) doğumu münasebetiyle okulumuzda program yapıldı.

May

Okulumuzda bazı günümüz şairlerinin hayatları ve eserleri hakkında pano hazırlanarak öğrencilerimiz bilgilendirildi.

May

Okulumuz Ramazan Ayında "Ramazan Sandığı" uygulamasını gerçekleştirdi. Öğrencilerimiz öğretmenlerimiz tarafından bilgilendirildi.

May

Okul Müdürümüz Ali Furkan IŞIKSOLUĞU başkanlığında okulumuzda karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.

May

Okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri mübarek Ramazan ayı münasebetiyle iftarda bir araya geldi. Emeklerinden dolayı okul müdürümüz Ali Furkan IŞIKSOLUĞU'na ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimiz "40 AYET" kapsamında pano düzenledi. Öğrencilerimiz, ayetleri okurken hem dini hem ahlaki açıdan bilgi sahibi oldular.

Nis

Okulumuzda öğrencilerimiz arasında çiçek vb. yetiştirilerek hediye etme etkinliği düzenlendi.

Nis

Tüm öğretmenlere Mentörlük ve Öğrenci Koçluğu eğitimi verildi.