Tatargazi İmam Hatip Ortaokulu

TATARGAZİ KÖYÜ TATARGAZİ KÜME EVLERİ NO 159 MALAZGİRT / MUŞ
Vizyon
Tüm öğrencilerimizi akademik sosyal ve kültürel açılardan önder bireyler olarak yetiştirmek ve hayata hazırlamaktır.
Misyon
Okulumuz Tatargazi İmam Hatip Ortaokulunun misyonu; öğrencilerimizin açık fikirli, gelişim ve değişimi destekleyen , etik kurallar çerçevesinde topluma örnek ve insanlığa yararlı olan, liderlik vasıflarına sahip ve gerektiğinde risk almayı bilen bireyler olmalarını sağlamaktır.
Uydu İnternet (VSAT)
Öğretmenler servis ile gidiş geliş yapmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz ilçe merkeze 34 km uzaklıkta bulunmaktadır, ulaşım problemi yaşanmamaktadır. Okula öğretmen servisiyle ulaşım sağlanmaktadır.Öğretmenlerimiz merkezde ikamet etmektedirler. Merkezde barınma için yeterli sayıda ev bulunmaktadır.Okulda öğretmenlerin kalabileceği aktif lojman bulunmamaktadır okulumuz 2019 yılında yeni bina olarak yapılmıştır . İki katlı,dokuz dersliklidir ve kaloriferli ısınma sistemi mevcuttur.